Osta tästä
Uutisia

News:

Nyt saatavilla Faunattaresta!

Aktiivisuuspanta on nyt saatavilla Faunatar- liikkeistä ja verkkokaupasta!

Lue lisää!

Osta omaksi!

Tilaa tästä Kaunila lemmikeille - koirien aktiivisuuspanta!

Siirry verkkokauppaan

Osta hevoselle Kaunilan verkkokaupasta!

Hevosen aktiivisuusmittaus on nyt saatavilla Kaunilan uudesta verkkokaupasta!

Kauppaan

Aktiivisuuspanta blogeissa

Käy lukemassa!

Tutustu

Aktiivisuuspannasta apua epävarmuuteen

Lue lisää Haskisti-blogista!!!
Monipuolista koiranelämää

Leikki, lenkkeily, harrastukset, höntsiminen, roska-auton kuljettajalle haukkuminen, luun piilottaminen, metsästys, ruoan odottaminen...

Jokainen koiramainen askare liikuttaa koiraa - siksi koiran käyttäytymistä voidaan ymmärtää aktiivisuutta seuraamalla. Aktiivisuuspannan avulla omistaja mittaa ja seuraa koiransa käyttäytymistä helposti ja luotettavasti.

Omistaja ei ole aina seuraamassa koiransa touhuja, ja monet koirat harjoittavatkin ei-luvallista käyttäytymistä omistajiltaan salaa. Mobiilisovelluksessa näkyvä päivän kokonaisaktiivisuus on kaikkien vuorokaudessa tapahtuneiden koiramaisten puuhien ja liikkeiden summa.

Koirien aktiivisuudessa on huimia eroja paitsi iän suhteen, mutta myös rotujen sisällä. Jotkut koirat viuhtovat ja heiluvat peruslenkilläkin tuplasti koirakavereitaan enemmän.

Kaikki koirat tarvitsevat virikkeitä ja mielekästä, monipuolista puuhaa! Jos koiran elämä on turhan tylsää, se saattaa loikoilla allapäin, nukkua aivan liikaa tai keksiä höpöhöpö-tekemistä viihdyttääkseen itseään.

Jotkut koirat saattavat tylsyyden tai liiallisen levottomuuden vuoksi käyttäytyä sopimattomasti ja aiheuttaa ongelmia - niille tulee helposti ylilyöntejä ja turhaa vouhotusta.

Ulkoilulenkit ovat tärkeitä liikunnantarpeen tyydyttämiseen. Monipuolisuus on tärkeää koiran liikunnassa ja fyysisen kunnon ylläpidossa.

Ehkä tänään voisi hypähdellä metsämaastossa, väistellä risukoita ja kiivetä loivaa kalliota. Tai käydä ihan tavallisella remmilenkillä tutussa haju- ja äänimaailmassa?

Koiran ja omistajan välinen suhde

Koiran ja omistajan välinen suhde yksi tärkeimmistä koiran hyvinvoinnin tekijöistä.Tunneside vahvistuu kivan, yhteisen tekemisen kautta.Yhdessäolo on palkitsevinta, kun molempien motivaatio on hyvä.

Koira saa omistajansa liikkumaan ja leikkimään, silittämään ja juttelemaan.

Omistaja määrittelee koiransa mahdollisuudet käyttäytyä niin kuin koiran kuuluu - mitä enemmän virikkeitä ja toimintaa on tarjolla, sitä aktiivisempi koira!

Koiran kanssa liikkuminen lisää tietenkin myös omistajan aktiivisuutta. Yhdessäolon tuoma mielihyvä palkitsee molemmat.

Blogeja